Poziv na završnu konferenciju projekta ‘Zaželi u Općini Kali’

Image

Općina Kali u partnerstvu sa Općinom Pašman, Hrvatskim zavodom za socijalni rad – Područni ured Zadar,  Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Zadar provela je projekt “Zaželi u Općini Kali”, Kodni broj: UP.02.1.1.16.0214, koji je financiran u okviru Poziva “Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III”.

Razdoblje provedbe projekta je 8 mjeseci, od 7.12.2022. do 7.8.2023., a područje provedbe je Općina Kali i Općina Pašman.

Ovim putem Vas pozivamo na završnu konferenciju projekta koja će se održati u srijedu, 26. srpnja 2023. godine s početkom u 11:30 sati u turističkom uredu u Pašmanu, na adresi Malinišće 3, Pašman.

Projektom “Zaželi u općini Kali” unaprijedio se radni potencijal 12 teže zapošljivih žena kroz zapošljavanje na period od 6 mjeseci, čime su postale konkurentnije na tržištu rada.

Također, doprinijelo se socijalnom uključivanju 82 starijih osoba u dobi od 65 godina i više i /ili nemoćnih osoba s područja otočkih općina Kali i Pašman na način da su im zaposlene žene pružale adekvatnu potrebnu pomoć u svakodnevnim aktivnostima.

Ukupno trajanje projekta bilo je 8 mjeseci, a provodio se na području Općine Kali i Općine Pašman.